Kështu duket Learta pas humbjes së 8 kilogramëve

Learta Jakupi në shumë aspekte merr vëmendje me pozat e shumta që publikon.

Pas një përkushtimi të madh ndaj vetës, ajo ka humbur shumë kilogramë dhe duket krejt ndryshe.


Në një fotografi të fundit, befason me format e trupit dhe duket perfekte.

Ju pëlqen?/kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *