Dhia kurban u hodh në det, u përpoq të shpëtonte duke notuar

Një dhi kurban e arratisur në Mersin, Turqi u hodh në det dhe notoi për 600 metra.

Në momentin që ishte gati të mbytej, njerëzit përreth e “shpëtuan” kafshën dhe ia dorëzuan të zotit që do ta pret injejti fat.

Ngjarja ka ndodhur në bregdetin e rrethit Arpaçbahşiş të rrethit Erdemli në Turqi. Sipas informacioneve të marra, dhia kurban që Lüfti Turaç kishte blerë 3 ditë më parë ka shpëtuar por për vetëm pak kohë.


Dhia, e cila u arratis për 3 ditë, u pa buzë plazhit.

Ndërkohë dhia u hodh në det dhe filloi të notonte.

Duke kuptuar se dhia, e cila u largua nga bregu i detit afërsisht 600 metra, banorët vendas hynë në det dhe shpëtuan kafshën…por vetëm për pak kohë sepse ajo do therët nesër.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *