“Shpresoj që të shërohesh”! Pasi iu uroi lumturi çiftit Bora-Donald, Beatrix “thumbon” në rrjetet sociale

Pasi iu uroi lumturi Borës dhe Donaldit, Beatrix ka publikuar disa statuse të dyshimta në rrjetet sociale.

Ato  duken shume si “thumba” ndaj tyre.


“Nuk kam energji në mua që të urrej dikë. Unë ose të dua, të uroj më të mirat ose shpresoj që të shërohesh”-shkruan ajo.

Kjo është marrë nga ndjekësit e saj si kunjë ndaj çifti Bora-Donald, të cilit e lidhin me “urimin” që ajo bëri për ta./afterparty

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *