Sabri Fejzullahu kritikon kolegët e tij, ka një mesazh

“Mirage”, këtë javë erdhi me materiale të shumta dhe ekskluzive.

Njëri nga mysafirët e emisionit këtë të premte ishte edhe artisti Sabri Fejzullahu.


Ai foli rreth aspektit personal dhe atij profesional, ndër tjerash ai foli edhe për kolegët e tij, ku për të cilët pati dhe një mesazh.

Për ta kuptuar deklaratën e tij ndiqeni videon: /Lajmi.net/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *