E DHIMBHSHME!!/ 30-vjeçari Shqiptar Humb Jetën Në Gjermani, Rrëzohet Nga Skela Ku Po Punonte

Një 30-vjeçar shqiptar, Ijon Bushi, ka humbur jetën në Gjermani, pasi dyshohet se ka rënë nga skela ku po punonte.
LEXO ME POSHT NE VAZHDIM :

Ijoni kishte shkuar në Gjermani për të ndihmuar familjen e tij, por aksidenti në punë i mori jetën. Ai ishte djalë i vetëm në një familje me 6 motra dhe jetonte vetëm me nënën, pasi motrat i kishte të martuara.
Shokët e 30-vjeçarit kanë bërë gjithçka që trupi i tij të prehet në Shqipëri. Ata kanë mbledhur paratë e furneralit dhe disa para për nënën e tij.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *