Kγ është Gjyshi shqiptar 83 Vjeç Që Pensiσnin e Lë Në HσteΙe Me Femra (EMRI/FOTO/DETAJE..)

Ai gjithnjë ka goditur me deklaratat e tij.Në çdo dalje tregon se, edhe pse i moshuar, është ende qejfli femrash.

I ftuar në një emision televiziv, Syla u shpreh se, kur i sheh femrat e zhveshura, ka dëshirë t’i hajë sepse i duken të bukura në versionin nudo.“Kur i shoh femrat e zhveshura kisha qejf me i hangër”, u shpreh Syla.


Ai tha se është ende në gjendje të mirë dhe se është i fuqishëm të përballojë femrat, teksa u shpreh se pensionin e harxhon në hotele me vajza të bukura.“E paguaj 10 euro për 2 orë një vajzë,

duhet me pagu edhe hotelin edhe pijet, jo edhe benzina dhe ja po shkojnë 100 euro të pensionit”, tha ai.Kjo deklaratë e gjyshit nuk është pritur dhe aq mirë në rrjetet sociale ku nuk kanë munguar kritikat në drejtim të tij,

po ashtu edhe ofendimet.Gjyshit i urojmë jetë të gjatë dhe bën mirë që e shijon jetën në mënyrën e tij, për aq kohë sa nuk iu bën dëm të tjerëve. Jetë të gjatë Refik dhe mbaje me kujdes pensionin, se jemi në krizë tani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *