Kiden e bën tjetër person grimerja

Kida së fundmi na ka befasuar me ndryshimet.

Sa e shohim me flokë të shkurtër e sa të gjatë dhe me grim interesant.


Së funmdi ajo përmes një video që publikoi tregoi se i ka zgjatur flokët.

E me këtë stil të flokëve e këtë grim ajo duket mjaft ndryshe./InfoKosova/

Shiko foton:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *