Zoti Na Ruajt: 60 vjeçari shqiptar e zh’vesh stër-mbesen 6 vjeçare dhe fillon të…

Një vajzë vetëm 6 vjeçe i ka treguar nënës së saj se ishte p rekur në mënyrë të n everitshme nga kushëriri që duhet të ishte me të për ta mbajtur pak orë që e ëma ishte në punë.
LEXO ME POSHT NE VAZHDIM :

Ngjarja ka ndodhur në Tiranë, ku P olicia e Shtetit nisi një h etim dhe ndaloi burrin e dyshuar, S.X., 60 vjeç.


I d yshuari, ka shkuar në banesën ku jeton stërmbesa 6 vjeçe, pasi e ka lutur mbesa e tij, mamaja e të voglës, që ta mbikëqyrte për pak orë që ishte në punë se nuk kishte me kë ta linte.

Duket se ky ishte rasti ideal për 60 vjeçarin. Teksa qëndronin në shtëpi, ai d yshohet të ketë a buzuar me t rupin e zh veshur të të voglës duke kryer v epra të t urpshme.

D yshimet për a ktin e sh ëmtuar erdhën pasi nëna, me të mbërritur në shtëpi, pa se fëmija ishte pa m bathje dhe nisi të krijojë idenë e t merrshme se daja mund të kishte a buzuar me të voglën e saj.

Vajza 6 vjeçare e marrë në pyetje, ka treguar me naivitetin e moshës se 60 vjeçari e kishte l ëpirë si a kullore në t rup dhe në o rganin gj enital.

Burimet në Drejtorinë Vendore të P olicisë Tiranë, bëjnë me dije se i d yshuari tashmë në p ranga, ka mohuar të ketë a buzuar me të voglën. Por duket se p rovat dhe d ëshmitë ndaj tij janë më të f orta se pretendimi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *