Nëse ju ka dobësu shikimi duhet ta lexoni patjeter !!

Nëse ju ka dobësu shikimi duhet ta lexoni patjeter !!

Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve përmirëson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë. Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar. Karrota permban vitaminë A.


Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si:

Ngritja e niveleve të energjisë. Nxit qarkullimin. Rregullon presionin e gja.kut. Pastron mëlçinë. Përmirëson funksionin e trurit.

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra.

Me poshtë jepet si përgatitet ky il.aç natyral:

Përbërësit:

2 karrota.

1 panxhar.

4 portokall.

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë. Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh.

Pas një kohe të shkurtër, do të shihni përmirësime të mahnitshme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *