Do mɑrtohej në gusht, Kjo është 19-vjeçarjɑ shqiptɑre që humbi jétën (FOTO)

Vajza që shihni në foto është 19-vjeçarja Daniela Gjoka, e cila ndërroi j etë në spital në Itali, pasi nuk i m bijetoi dot p lagëve të marra pas sh përthimit të b ombolës së g azit në hotelin në pronësi të familjes së saj.

Ngjarja e rëndë ndodhi në 4 korrik, në Velipojë. E reja ishte e fejuar dhe se në muajin gusht kishte prerë ditën e dasmës.


Ajo mbeti e p lagosur bashkë me nënën dhe motrën dhe vëllain e saj, ndërsa rreth 90% e t rupit të saj u d ogjën. Aktualisht në spital në Itali janë nëna dhe motra dhe vëllai i 19-vjeçares.

Vajza që shihni në foto është 19-vjeçarja Daniela Gjoka, e cila ndërroi j etë në spital në Itali, pasi nuk i m bijetoi dot p lagëve të marra pas sh përthimit të b ombolës së g azit në hotelin në pronësi të familjes së saj.

Ngjarja e rëndë ndodhi në 4 korrik, në Velipojë. E reja ishte e fejuar dhe se në muajin gusht kishte prerë ditën e dasmës.

Ajo mbeti e p lagosur bashkë me nënën dhe motrën dhe vëllain e saj, ndërsa rreth 90% e t rupit të saj u d ogjën. Aktualisht në spital në Itali janë nëna dhe motra dhe vëllai i 19-vjeçares.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *