A është shtatzënë/ Ja si përgjigjet Greta Koci

Greta Koci është përgjigjur në pyetjet e ndjekësve të saj. E pasi tha që është e dashuruar dhe e lumtur erdhi edhe pyetja se a është shtatzënë.

”Jo” është përgjigjur shkurt Greta. Ndryshe, motra e saj Eni është në pritje të ëmbël ku së shpejti do të bëhet me vajzë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *