Me këtë video Bora tregon sa vështirë është të jesh nënë

Bora Zemani është nënë e një djali.

Ajo shpesh sjell momente të shumtame djalin Arborin.


Së fundmi publikoi një video që shihet sa vështirë është të jesh nënë.

Bora mban kokën derisa Arbori thërret pa pushim nënë dhe kur Bora i përgjigjet ai thotë se nuk dëshiron asgje./InfoKosova/

Shiko videot:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *