104 vjeçari nga Vitia tregon ushqimet që e ndihmuan të jetojë kaq gjatë

Ai ka shëndet të mirë dhe ende ka ngrohtësinë dhe fisnikërinë për të dhënë këshilla të mira.

Në fshatin Remnik të Vitisë, jeton njeriu më i moshuar në Kosova Nazim Neziri që është lindur në vitin 1914.

Ai ka shëndet të mirë dhe ende ka ngrohtësinë  dhe fisnikërinë për të dhënë këshilla të mira, për njerëzit për rreth dhe për të ardhmen e vendit.


Buka e misrit dhe bylmeti më kanë bërë të ndihem mirë edhe në ketë moshë, rrëfen Neziri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *