Ky është problemi shëndetsor që Covid-19 i shkaktoi Eni Kocit

Eni Koci është në pritje të fëmijës së saj të parë.

Ajo pak kohë më parë zbuloi se është në pritje të një vajze.


Mirëpo Eni Kocit Covid-19 i ka lënë një problem në shëndet.

Këngëtarja tregoi se ende nuk i është kthyer shija dhe nuhatja e plotë./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *