Ju kujtohet vajza e Zhades te seriali “Kloni”, shikoni sa e bukur duket tani!

Giovanna Antonelli, aktorja që ka luajtur Zhaden re seriali “Kloni”, është një artiste që mbahet mend nga shqiptarët.

Kjo, sepse ajo mbërtheu para ekranit mijëra shqiptarë në vitet 2004-2005.Brenda serialit “Kloni”, gjeje drama familjare, filozofi, tradhti, dashuri, sakrifica, dhunë, dhe risi të shkencës, siç ishte klonimi.


Përpos vlerave dhe vlerësimeve të filmit, aktorja kryesore zotëronte një magji të të bërit për vete edhe publikun nga shtëpia.Me siguri nuk i keni harruar as protagonistët tjerë të këtij seriali.

Carla Diaz kishte rolin si vajza e Zhades dhe në atë kohë ishte e vogël, por tash është rritur dhe ka ndryshuar plotësisht. Per me shume shikoni fotot me poshte!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *