Kështu mund ta mundni thartësirën e stomakut

Pothuajse të gjithë përjetojnë thartësirën në stomak një herë në jetën e tyre.

Për shumicën e njerëzve është një problem që kalon. Së bashku me thartësirën, ata gjithashtu mund të përballen me efekte të tjera anësore të çrregullimit, duke përfshirë infeksione kronike të frymëmarrjes, një kollë të thatë, gjumë të dëmtuar, mangësi ushqyese dhe tetë herë rrezikun e kancerit të ezofagut.


Këtu janë një pjesë e mjeteve që do të largojnë thartësirën gjatë orarit të darkës suaj.

1.Për të kundërshtuar prodhimin e ulët të acidit në stomak,

sugjerohet të merrni disa lugë uthull molle.
Për dallim nga kapsulat e acidit klorhidrik, një mënyrë e shkëlqyeshme për të ulur djegien nga refluksi i acideve, është të merrni një ose dy pako vitaminash dhe minerale Emergen-C.

Këto përmbajnë minerale që e bëjnë stomakun më alkalin.

2.Bimët shëruese. Licorice deglycyrrizize, një nga gjërat më të dobishme, qetëson ezofagun dhe lufton kundër inflamacionit.
Rekomandohet pirja e çajit të lëvores së bajameve për arsye të ngjashme, shkruan balanced living life. Pirja e një gjysmë gote me aloe verë të lëngshme dy herë në ditë midis vakteve.

3.Mjetet homeopatike. Mjete juridike që përputhen me simptomat e ndryshme të urthit dhe zbaticës së acidit me tiparet fizike dhe emocionale të njerëzve që i vuajnë ato.
Të merrni tre fishekë të një ilaçi në fuqinë 6C, 12C, ose 30C çdo disa orë për simptoma që kanë nevojë për vëmendje të menjëhershme, dhe tre herë në ditë për simptoma më të buta.

Ndaloni kur të shihni përmirësim. Nëse nuk ndiheni më mirë pas tre dozave, provoni një ilaç tjetër.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *