Daja avokat paska dëgju diçka të madhe për Butrint Imerin

Butrint Imeri, këngëtari modern me shumë bashkëpunime e hite, këto ditë u vendos në fokus të ndjekësve dhe medias.

Arsyeja pse ai po përflitet është shprehja “katunar” që ai e përdori në një koncert të tij për disa të rinjë paten nje incident mes vete.


Butrinti, ka reaguar përmes një postimi duke kërkuar falje, e duke thënë se shprehja i ka dalur në afekt.

Ndërkohë, daja i Butrint Imerit, avokati Besnik Berisha ka diçka për të thenë për Butrinitn./kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *