Ja si duken sot Mia, Manuel, Marizza dhe Pablo nga ‘Rebelde Way’ (Foto)

Rebelde Way’ ishte seriali më i shikuar nga të rinjtë e Kosovës.

Katër personazhet kryesore Mia, Manuel, Marizza dhe Pablo ishin më të pëlqyerit nga të rinjtë kosovarë, shkruan lajmi.net.


Aktorët kryesorë të serialit sot duken shumë ndryshe, pasi që kanë kaluar shumë vite nga transmetimi i serialit.

Më poshtë mund të shihni se si duken sot ata.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *