A ju kujtohen Tomas dhe Roberta nga telefilmi Argjentinas Floricienta ? Shihni sa kanë ndryshuar

Serialet Latine janë  shumë të shikuara në mbarë botën

Një serial mjaft i pëlqyer nga të rinjët ka qenë “Rebelde Way” dhe “Floricienta” të cilat i ka bërë e njejta regjisore, Cris Morena.


Një nga personazhet shumë të dashura për publikun ka qenë Roberta dhe Tomas. Këta të dy gjatë xhirimeve të serialit janë bërë shumë shokë të mirë.

Roberta ( Mariana Esposito) me emrin artistik Lali, ka vazhduar karrierën e saj artistike në aktrim dhe muzikë, dhe sot është një prej këngëtareve më të famshme në Amerikën Latine.

Tomas (Stefano de Gregorio) ka vazhduar karrierën e tij në aktrim, megjithatë nuk ka pasur role protagoniste deri me sot.

Mariana dhe Stefano kanë punuar së bashku edhe në dy seriale viteve të fundit, si  “Casi Angeles” produksion ky i Cris Morenës, po ashtu, edhe në “Esperanza Mia” në vitin 2016.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *