A ju kujtohet “Manueli”? Ja si duket 20 vjet pas përfundimit të serialit

Felipe Colombo, u bë emër i përfolur në mediat shqiptare, nga seriali që u tranmsetua edhe në Kosovë targetoi moshat adoleshente, për arsye që edhe personazhet ishin të tilla.

Felipe ishte në rolin e “Manuelit” një djalë i sinqertë dhe i forte për nga karakteri.


Sot, Manueli ka ndryshuar aq shumë saqë vështirë do ta njihni.

Ai tani është në moshën 37 vjeçare dhe një person i përkushtuar në famljen e tij.

Aktori është i martuar dhe ka një vajzë.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotorafi të aktorit se si duket 20 vjet pas përfundimit të serialit./Rtv21/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *