Këto rrugë do të bllokohen gjatë festivalit “Sunny Hill”

Për të siguruar mbarëvajtjen e festivalit “Sunny Hill”, Policia e Kosovës bën të ditur se do të ketë ndalimqarkullimi për mjetet motorike dhe qytetarët në rrugën “Dr. Shpëtim Robaj” që nga hyrja në parkun Gërmia e deri në kryqëzimin e rrugës me fshatin Butovc.

Për shkak të fluksit të madh të automjeteve dhe personave që pritet të frekuentojnë festivalin do të ketë bllokime të plota apo të pjesshme të rrugëve që qojnë në atë zonën, thuhet në njoftim.


Përjashtimisht do të lejohen automjetet e policisë, ndihmës së shpejtë, zjarrfikësve si dhe mjetet e akredituara në shërbim të festivalit.

Policia falënderon qytetarët për mirëkuptim dhe kërkon që të shfrytëzohen rrugët tjera nga qytetaret që mësyjnë Butovcin (rrugën nëpër Kolovicë) ose pjesën e epërme të Gërmisë (rrugën nga Matiqani).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *