Kjo është historia interesante e Fifit me Sinan Hoxhën

Fifi ka treguar një histori interesante që i ka ndodhur me Sinan Hoxhën.

Ajo bashkë me artistin kishin pasur të performonin në Angli por diçka e papritur ndodhi.


Artistja tregoi në Prive Reality se asaj iu refuzua viza dhe për këtë Sinan Hoxha ‘u hidhërua’.

Çka ndodhi më pas e kuptoni në videon e plotë më poshtë./prive

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *