Në këtë gjendje e publikon Fidani Riten

Rita dhe Fidani janë cifti që po shënojn sukses në muzikë.

Këngët e tyre po shndërrohen menjëherë në hite.


Së fundmi Fidani ka publikuar një video me Riten.

Derisa ajo ishte duke bërë selfie Fidani e shfrytëzoi rastin ti bëj video.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *