Fifi shkon me ‘dimija’ në koncert

Këngëtares së njohur kosovare, i është dashur shpesh ta modifikoj stilin për shkak të shtimit ose humbjes në peshë.

Fifi, gjithmonë është shfaqur para publikut e veshur pak më ndryshe dhe e grimuar rëndshëm.


Këngëtarja, në një nga mbrëmjet e fundit muzikore, është shfaqur e veshur me një palë pantallona që ngjajnë në dimija.

Juve si po ju duken?/kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *