Kush po e bënë të lumtur Lorin?

Lori, shkëlqen gjithmonë në muzikë dhe stil, eshtë këngëtarja pa skandale dhe kjo e bënë të veçantë.

Por, a është e lumtur këngëtarja nga Shqipëria që jeton dhe vepron në Kosovë?


“Lumturia asnjëherë nuk është absolute nëse do të thoja qe ndihem shumë e lumtur, e di qe do të tingëllojë klishe dhe fallc, andaj nuk më pëlqen kjo gjë”.

Ndryshe, Lori edhe këtë sezon është mjaftë e angazhuar në dasma e ahengje, ndërkaq për jetën e saj private vazhdon të mos thotë asgjë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *