Tuna shtatëzëne? Kjo është e vërteta

Sa herë që Altuna Sejdiu-Tuna shton pak në peshë, menjëherë ngriten dyshime se ajo mund të jetë shtatëzëne.

Kështu ndodhi edhe së fundi, pas shfaqjes së Tunes në videoklipin e këngës “Melaqe” në bashkëpunim me Fifin.


Këngëtarja nga Shkupi dukej pak më e mbushur dhe kjo u dha shtytje komentuesve dhe mediave të aludonin se ajo është sërish në pritje të një fëmije.

Por, jo, nuk ka asgjë të re në këtë drejtim dhe këtë e konfirmojnë fotot e reja të Tunes, ku ajo duket shumë më në formë./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *