E pazakontë, Tringa kopjon vjehrrën Mihrijen

Mirhija së bashku me nusen e djalit Tringen, i kanë pushtuar mediat vendore.

Raportin i saj si vjehërr dhe re, shumë kush e ka lakminë, shkruan InfoKosova.


Përveç pushimeve së bashku, ato shpesh herë bëjnë edhe dedikime njëra ndaj tjetrës.

Së fundi, Tringa ka dal në natyrë të pikturoj, e pa dyshim se inspirimi i saj ishte vjehrra Mihrija./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *