I dashuri e la kur e pa pa grim. Ajo ka ndarë në internet se si duket në të vërtetë

 

Për këtë arsye ajo ka vendosur ta ndajë problemin e saj në rrjetet sociale dhe të thotë se nuk fshihet dhe ndihet krenare për atë që është. Për habinë e saj, njoftimi i saj u prit ngrohtësisht nga shumë njerëz që e mbështetën, e këshilluan të vazhdonte jetën e saj dhe se kur të vijë koha do të shfaqet mashkulli i duhur.Sot ajo pranon se mund të dalë pa grim dhe se kjo nuk e shqetëson.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *