Vajza e Nora Istrefit stilin për 10-she

Rene është e përkëdhelura e familjes Istrefi, e të ëmës, gjyshes dhe tezeve të saj.

Ajo, përbën edhe dashurinë më të madhe të jetës për të atin, muzikantin e këngëtarin Robert Berisha, shkruan “Kosovarja”.


Rene, jeton me Noren, e cila gjithashtu po kujdeset qe tani t’ia krijoi të bijës stilin e saj, shumë modern, e madje edhe avangard për moshën.

Videot dhe fotot e fundit të Renesë dëshmojnë se ajo është një fëmijë i veçantë.

Shiko videot:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *