Bora dhe Donaldi të pandarë, publikohet tjetër foto nga Sunny Hill, çifti duke shijuar atmosferën në përqafimin e njëri-tjetrit!

Bora dhe Donaldi janë rikthyer fuqishëm në vëmendjen e medias dhe publikut.

Çifti i famshëm që prej muajsh përflitet për ribashkimin e tyre patën daljen e parë publike në Sunny Hill Festival.


Ishte Semi Jaupaj, shoqe e ngushtë e dyshes, që publikoi një foto ku shihet krah tyre, rrjeti u ndez dhe foto u shpërnda me të madhe kudo.

Por në rrjet po qarkullon edhe një tjetër pamje që tregon çiftin duke shijuar atmosferën e festivalit në përqafimin e njëri-tjetrit./afterparty

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *