Kështu po e kalon kohën pas ndarjes Afrona Dika

Afrona Dika dhe Blero thuhet se janë ndarë, pavarësisht se publikisht nuk pranoi asnjëri.

Pasi nuk ndjeken në Instagram dhe kan fshirë gjitha fotot bashkë kjo është një tregues.


Së fundmi ajo ka publikuar një foto ku thuhet se po kalon kohë të mirë.

Me gotë në dore kështu po i kalon ditë pas ndarjes.

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *