‘Orhani’ në këtë gjendje e publikon ‘Naimin’

Fatmir Spahiu dhe Donaq Qosja kanë vite në aktrim.

Rolet e tyre më të njohura janë Orhani dhe Naim shaci në serialin Kafeneja Jonë, ku edhe sot shpesh i quajnë me emra të serialit.


Së fundmi Fatmir Spahiu publikoi një foto të Donatit.

Derisa vëmendje merrë me këngën që i shpoqëron fotos, Sabri Fejzullahu Konvikti numër 5 derisa shkruan ”Shih cka gjeta”./InfoKosova/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *