“Bukë, djath, domate”, ja si vazhdon ditëlindja e Luana Vjollcës!

Pas festës së organizuar nga miqtë e saj për 31 vjetor, Luana ka vendosur të arratiset e të nis një aventurë nëpër Shqipëri.

Mes malit dhe detit Luana ka zgjedhur të bëjë një udhëtim ndryshe nga herët e tjera.


Ashtu siç ajo e përshkruan, është një vazhdim ditëlindje me bukë djathë e domate, por jo vetëm.

Sepse tradita e çarjes së gomës, siç i ndodhi pak kohë më parë në Greqi, duket se e ka ndjekur sërish por ajo ç’ka shihet qartë eshtë se Luana është duke u kënaqur tej mase në këtë aventurë të re.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *