Harrojeni Shkurtën, kjo është motra e saj bukuroshe

Shkurte Gashi, vazhdon të jetë ikonë e muzikës shqiptare.

Këngët dhe hitet që i ka sjellë ajo ndër vite, kanë rezultuar të jenë gjithmonë të suksesshme dhe tejet të pëlqyera.


Ashtu si në jetën profesionale, edhe në jetën private e familjare, Shkurta ka qenë e bekuar, pasi ka pasur një familje shumë të dashur që e ka përkrahur atë në çdo hap dhe vendim që ka marrë.

E së fundmi, Shkurta na ka prezantuar me motrën e saj, Besën, njëjtë si e motra, edhe ajo është një bukuroshe e vërtetë./ORAinfo/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *