Sot rivale, dje shoqe të ngushta…

Janë dy nga moderatoret më të përfolura të momentit, Luana Vjollca që prej 15 vitesh ishte pjesë e Top-Channel dhe Bora Zemani, që duket se po merr frerët e këtij televizioni, pasi po i besohen produksione shumë të rëndësishme.

Megjithatë e kishim harruar që Luana dhe Bora dikur kanë qenë mikesha shumë të ngushta, ndërsa së shpejtj do të jenë përballë njëra-tjetrës në të njëjtën ditë dhe të njëjtin orar (prime-time).


Lufta mes tyre do të jetë e ashpër jo vetëm në ekran por edhe me klikime e ndjekës në mediat sociale.

Ajo që na bie në sy nga këto foto është se vajzat kanë patur goxha miqësi me njëra-tjetrën, por edhe ndryshime të qenësishme edhe në pamjen e tyre.

Ja përshembull në moshën 20 vjeçare ato kanë patur shumë rrudha e mimika, ndërsa në të 30-tat e tyre ato janë larguarsi me magji.

Apo s’ishte ky thelbi i shkrimit?!…./Kryefjala/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *