Njihuni me konkurrenten e parë të Për’puthen

Vajza e cila ka mbaruar studimet e larta për juridik thotë se kur i vë një synim vetes e arrin, ajo thotë se është tip i lirë, gazmor dhe aventurier.

“Unë jam shumë tip i lirë, aventuriere, gazmore dhe kur i vë një synim vetes e çoj deri në fund, i vura vetes një synim për të bërë një gjë ndryshe, kam qenë në një kohë relativisht të gjatë single.


Dua që partneri të jetë i pjekur, besnik dhe punëtor, është tipi ai që më ngjit më shumë, sa open mind është sa largpamës për synimet e veta, kam mbaruar studimet e larta për juridik, për të drejtë penale, gjithmonë kam pasur frikë për veten kur e imagjinoja të ulur këtu.

Ka qenë një shoku im i ngushtë që ma futi në dëshirë dhe thash pse jo”, tha Xheni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *