Sara Hoxha sërish shtatzënë?

Sara Hoxha ose ndryshe partnerja e Ledri Vulës, është konfirmuar si konkurrente e “Dancing With the Stars”, por një foto e Ledrit na la të kuptonim diçka tjetër.

Ata ndodhen me pushime së bashku me vogëlushen e tyre, Ledri ka publikuar një foto në story ku shkruan: “vet i katërt”.


Dhe shihet Ledri në pasqyrë e në ekran të telefonit, por ky shkrim na bëri të aludojmë se Sara mund të jetë shtatzënë duke qenë se reperi shkruan vet i katërt.

Mos ndoshta Sarës do ti prishen planet për “Dancing with the Stars”?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *