Filloi dhuna në “It’s my home”

Para pak ditësh ka filluar një show, imitim i “Big Brother”, ku disa persona janë vendosur në një shtëpi nën vëzhgimin e kamerave për 24 ore.

Pjesëmarrësit janë nga nga Kosova dhe Shqipëria, shkruan “Kosovarja”


Ende pa mbushur një javë, banorët në shtëpi kanë filluar me dhunë fizike mes njëri tjetrit.

Ata shihet teksa grinden dhe gjuajnë me sandale njërën nga banoret.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *