Përplasen fizikisht dy banorë të “It’s my home”(VIDEO)

14:28 – 16 Shtator 2022

Shpërndaje në


Banorët e emisionit “It’s my Home” kanë filluar të shpërndahen me të madhe në rrjetet sociale, duke u komentuar jashtë mase për sjelljet dhe shprehjet e tyre vulgare brenda shtëpisë.

Pak kohë pasi një konkurrent e goditi me këpucë një konkurrente, sërish ka ndodhur një ngjarje e pa hijshme.

Një burrë 35-vjeçar shpjegon: “Është si të më heqin stomakun”

Një zgjidhje pak e ditur për të eleminuar variçet
Dy konkurrent të këtij reality show janë përplasur mes veti duke shkuar kontakti edhe në mënyrë fizike.

Për më shumë ndiqeni videon:

https://www.facebook.com/watch/?v=422393909880562

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *