Adrola Dushi, e bukur edhe pa grim

Jo rastësisht u zgjodh Miss Universe Albania, Adrola Dushi, një nga femrat më të bukura shqiptare, është magjepsëse.

Sa e bukur duket me grim, edhe më e bukur duket pa të.


Ajo ka shpërndarë në InstaStory një fotografi pa grim, ne rrezet e diellit, dhe lnijst e fytyrës së saj duken për mrekulli.

Adrola është model i kujdesit ndaj lëkurës që ndiqet nga shumë vajza të reja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *