Bearti në lidhje dashurie?

Një postim i Beart Rexhepit nga pushimet në Mal të Zi, u bë shkas që të na bëj të mendojmë që Bearti është në lidhje dashurie.

Prive u interesua për këtë dhe kuptoi që Bearti që një kohë është duke shijuar një lidhje dashurie.

E nëse ua mer mendja që Bearti shpejt do të shfaqet publikisht me të dashurën e keni gabim.

Por, cila është arsyeja? Ndiqni në videon e mëposhtme materialin e përgatitur nga Prive për të kuptuar më shumë. /Prive

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *