Kujt i thotë Semi “s’më ke pasur kurrë”…?!

Semi Jaupaj ka gati këngën e re dhe na ka prezantuar me një fjali të saj.

“Ti mu kurrë nuk em ke pas”, që fillimisht si gjithë këngëtaret edhe Semi ka filluar të këndojë në dialektin gegë.

Dhe së dyti duke qenë se ajo dhe shoqja e Bora, zakonisht tekstet e këngëve i kanë dedikim për ex-at, mos vallë Semi këtë këngë ia dedikon Ron Zaitit?!

Ky i fundit dje është shprehur pozivisht për këngëtaren duke pohuar se ndoshta në të ardhmen mund të bënin përsëri një duet bashkë./kryefjala

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *