Çfarë do të thotë nëse një zog hyn në shtëpinë tuaj ose godet një dritare: Jo të gjithëve do t’ju pëlqejë përgjigjja…

Besëtytnitë nuk kanë pushuar kurrë së qeni popullore, e as interpretimi i shenjave dhe simboleve të ndryshme.Ka libra të tërë kushtuar bestytnive, por janë shumë të vështira për t’u përpiluar. Njerëzit, që nga kohra të lashta, duan të interpretojnë fenomene të caktuara dhe të specializohen në lloje të ndryshme parashikimesh. Sot ju sjellim interpretime të ndryshme në lidhje me zogjtë.Nëse keni parë një pëllumb në dritare, kjo do të thotë qasje në lajme shumë të rëndësishme, e njëjta gjë vlen edhe për dallëndyshen. Ndoshta qëllimi kryesor i kësaj ngjarje është t’ju paralajmërojë për diçka që do të ndodhë në mënyrë që të jeni të përgatitur.

Nëse zogu ju ka ngecur në rroba, mos u shqetësoni, sepse kjo mund të jetë një gazetë me fat të madh. Shfaqja e një lejleku në fushën tuaj të shikimit është një shenjë e lindjes së një fëmije.Një fole pëllumbash u shfaq në ballkonin tuaj – do të ketë fat në jetën tuaj, dhe nëse ata vendosin dy vezë në fole, nuk do të ketë fund fati. Nëse zogu godet dritaren, atëherë duhet të prisni mysafirë, një festë të zhurmshme. Nëse ajo jo vetëm që goditi, por edhe trokiti – do të thotë që lajmet vijnë nga larg.


Zogjtë mund të hyjnë në shtëpi nga një dritare e hapur. Pastaj përgatituni për lajmin e pakëndshëm të vdekjes së një të dashur.A goditi zogu xhamin e ballkonit apo u ul në dritare? Së shpejti do të keni një humbje të papritur parash. Nuk mund të mbash asnjë shpend të egër në shtëpi, përveç pëllumbave, sepse të tjerët tërhiqen nga fatkeqësia dhe vuajtja.Ndërsa ecni, sigurohuni që të shikoni lart për të parë nëse tufa po rrotullohet sipër jush. Atëherë duhet të prisni një sëmundje urgjente. Nëse ka vetëm një zog, kujdes nga tradhtia ose tradhtia e të dashurve. Nëse zogjtë, duke fluturuar sipër jush, papritmas ndryshuan drejtimin e fluturimit, kjo do të thotë se ka rrezik afër. Duke parë një zog të ngordhur rrugës për në shtëpi do të thotë që së shpejti do të keni një aksident.

Ndiqni drejtimin e fluturimit të zogut
Nëse zogu eci nëpër dhomë duke fluturuar brenda dhe jashtë saj – kjo është për një mesazh. Nëse zogu, i cili përfundoi në banesën tuaj, kishte një fije bari, një ngjarje shumë e mirë do të ndodhë gjatë rrugës, në këtë rast nuk do të jetë e tepërt të ushqeni bartësin e lajmit të mirë.Një zog i dukshëm në çati ose që vazhdimisht fluturon përreth është një shenjë e sëmundjes në dikë në familje. Nëse zogu rri pezull vazhdimisht mbi apartament, duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm në marrëdhëniet me miqtë, mund të tradhtoheni, kjo është edhe më e vërtetë nëse zogu grabitqar rri pezull mbi shtëpi.

Ju shihni zogj që fluturojnë afër shtëpisë tuaj, por papritmas ata ndryshojnë drejtimin shumë ashpër – në këtë rast, kini kujdes sepse kjo është një shenjë e rrezikut të afërt.Një tufë zogjsh ikën nga toka – dita do të jetë jashtëzakonisht e mirë, gjithçka do të bëhet e vërtetë, por nëse, përkundrazi, mund të qëndroni në shtëpi, të gjitha përpjekjet tuaja do të jenë të kota.

Besëtytnitë për zogj të ndryshëm

Ka shumë zogj dhe secili ka bestytnitë dhe shenjat e veta.
Të shohësh një lejlek fluturues është një shenjë e mirë.
Një zog ndërton një fole – mirëqenie në familje.
Nëse një qukapiku fluturoi papritmas në oborr dhe trokiti në një pemë – kjo do të thotë telashe.

Një zog është ulur në ballkon – do të gjeni përgjigjen për një pyetje të rëndësishme.
Dallëndyshja troket në dritare – një lajm i mirë po vjen.
Harabela fluturuan te vajza e pamartuar në dritare – do të ketë një martesë.
Sorrat fluturojnë mbi shtëpi dhe ulërijnë – një shenjë sëmundjeje.
Dallëndyshet folezojnë në ballkon – një shenjë e fatit të mirë.

Çfarë duhet të bëni kur një zog fluturon?
Paraardhësit tanë jo vetëm që vunë re se si sjellja e zogjve lidhet me ngjarjet e ardhshme, por gjithashtu zhvilluan metoda për të zgjidhur negativitetin. Pra, një zog që ka hyrë aksidentalisht në dhomë nuk mund të kapet. Ajo është padyshim e frikësuar tashmë.

Hapni dritaren dhe lëreni mysafirin me pendë të mbulohet, pastaj thuaj: “Shko lirisht, por mos eja tek unë!”

Nëse shenja premton probleme, lani dritaren me ujë të shenjtë dhe lidhni një fjongo të kuqe në kornizë. Ata thonë se kjo do të ndihmojë në eliminimin e aksidentit. Dhe është më mirë të bëni miq me zogjtë, t’i ushqeni, atëherë ata do të sjellin vetëm gëzim dhe nuk do të kenë frikë nga parashikimet negative.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *