Këto vende do të mbeten pa rrymë deri në 5 orë në tri ditët e ardhshme

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të enjten, të premten dhe të shtunën në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:
1.


TS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë-Kosova 1 (kodi: 15018006) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i hyrje-daljeve në TS Nakaradë- kulla.

2.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

(Vërejtëje: Në NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllës së betonit, evitim i rrezikut.

23.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

LP 10(kV) Glloboqicë (kodi: 42000002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilani

1.

NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10(kV) Pasjani (kodi: 61066013) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Koretini (kodi: 62000017) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshtarat: Berivojcë (një pjesë), Bllatë (një pjesë), Crepanë, Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm dhe Topanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10(kV) Llausha (kodi: 74000011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri .L.III. e Qytetit

Arsyeja: Selektimi i kabllos ekzistues për të verifikuar në cilën kabllo duhet te bëhen lidhëset në 10kV sipas projektit.

Peja

1.

TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Radavci me kod 50000004023.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Shiroka (kodi: 32000019) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10(kV) Fortesa (kodi: 82081009) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të dëmtuar në TS – Fortesa 7.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Qendra (kodi 81000002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rr. Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr. Ferhat Binishi (një pjesë), rr. Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr. Mazllum Lakuci, rr. Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr. Rruga Tirana, rr. Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr. Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

LP 10(kV) Lluzhan (kodi: 10013011) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupç i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdoll dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgit (H04) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllavë, Gërdovc, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast – Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave. N.T.P., ,,M-TEHNOLOGIE” Mabtex Group Sh.p.k.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bajqinë – Pollatë do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë – Sogojevët.

(Vërejtje: Në NS-10/04kV Bajqinë – Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

23.09.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Bibloteka Universitare (kodi: 19100005018) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Bibloteka Universitare.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe kthinave ekzistuese me kthina të reja si dhe i transformatorit të ri 630 kVA tek TS Biblioteka.

24.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bajqinë – Pollatë do te ndërprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë-Sogojevët.

(Vërejtje: Në NS-10/04kV Bajqinë – Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *