Në Vitin 1939, Ajo u largua nga shtëpia: Rihapën derën pas shumë kohë dhe atë që panë nuk e

Në vitin 1939, gruaja pariziene u largua nga banesa e saj. Shtatëdhjetë vjet më vonë, një drejtues ankandi gjeti të njëjtin apartament dhe vepër arti, tani me vlerë disa milionë dollarë.

Zonja de Florian ishte 23 vjeç kur u largua nga banesa. Ishte fillimi i një lufte të përgjakshme dhe të gjatë. Ajo paketoi shpejt dhe mbylli apartamentin e saj në Paris. Po lëvizte në jug, pra një zonë që nuk ishte nga pushtimi i Gjermanisë naziste.


Edhe pse i është dashur të paguajë qiranë gjithë jetën, ajo nuk është kthyer më në banesën e saj luksoze. Ajo vdiq në vitin 2010, në moshën 91-vjeçare. Pas vdekjes së saj, trashëgimtarët punësuan në ankand Olivier Chopin-Andandri për të vlerësuar vlerën e pronës.Shikoni dhe shpërndajeni videon me miqtë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *