Sot udhëtimi me Trafikun urban në Prishtinë pa pagesë

Bazuar në vendimin e Komunës së Prishtinës, për nder të Ditës ndërkombëtare pa makina, sot lirohen nga pagesa të gjithë qytetarët që shfrytëzojnë transportin publik “Trafiku Urban”.

Trafiku urban në Prishtinë operon me këto linja: 1, 1A, 3, 4, 7C, etj.

“Qasja në transportin publik promovon dhe siguron lirinë e lëvizjes për të gjithë, pa pasur nevojë të varemi nga statusi i pronësisë së automjeteve.

Lehtësirat e mundshme për transport brenda Prishtinës, për qytetarin janë dhe mbeten prioritet i yni”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *