Zierja e lëkurës së patateve do të zgjidhë një nga problemet më të mëdha të femrave: Ja cilin

Pas kalimit të të 30­ave femrat hasen me një nga problemet më të “mëdha” të tyre, thinjat. Në fakt ky është një kusht i cili ju ndodh të gjithëve, pavarësisht moshës.Dëshira e çdo femre do të ishte që ta menjanonte në maksimum këtë kusht ose të paktën të fshihte dukjen e tyre.

Megjithëse ekzistojnë produkte të shumta komerciale që mundësojnë fshehjen e thinjave, ne do t’ju paraqesim një më metodë natyrale që sipas dr Anthony Una, mjek në USA, thuhet se ka rezultuar efektive. Merrni 2 kokrra patate dhe lajini bashkë me lëkurën.

Qërojini patatet dhe lëkurën e tyre hidheni në një tenxhere sëbashku me gjysmë litrër ujë. Lërini të valojnë për disa minuta dhe me lëngun e krijuar shpëlajeni kokën 2 herë në javë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *