Dy konkurrentët e “Përputhen” kapen mat jashtë emisionit

Nëse ka një rregull në “Përputhen” është fakti se konkurrentët nuk duhet të takohen jashtë emisioni.

Por duket se ky rregull nuk është zbatuar kurrë e vazhdon mos zbatohet.


Kryefjala.com ka siguruar një foto të Anxhelës dhe Arbrit teksa shihen duke ecur në rrugët e kryeqytetit.

Nuk dihet nëse mes tyre kanë diçka më shumë apo thjesht miq, ama një gjë është e sigurt, rregullat sapo filluan të thyhen sërish.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *