Blerona më mirë e shëndoshë apo e dobët?

Blerona Zeqiri kohëve të fundit ka bërë ndërhyrje të shumta tek vetja.

Ajo me humbjen e shumë kilogramëve tani duket si person tjetër dhe vështirë të njihet.

Në fotografitë që ka të postuara në Instagram, moderatorja e njohur befason me dukjen para dhe pas.

Por, si gjithmonë, ajo mbetët e njëjtë për stilin që ka dhe vazhdon të jetë e dalluar në profesionin e saj./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *