Beatrixi reagon për rikthimin e Borës me Donaldin/ Kur u uron të mira të tjerëve ajo u kthehet pas

Beatrixi reagon për rikthimin e Borës me Donaldin/ Kur u uron të mira të tjerëve ajo u kthehet pas
September 28, 2022

“Kur u uroni të mirën të tjerëve, e mira u kthehet mbrapa juve, ky është ligji i natyrës.”, ka shkruar së fu fundmi këngëtarja dhe të gjithë mendojnë njëzëri që e ka për Donaldin e Borën.

Ajo u komentua shumë në publik për lidhjen që krijoi brenda mureve të “BBV” me Donald Veshajn, por që kur u pyet se si ndihet për lidhjen e tyre Trixa tha se i uronte çiftit vetëm lumturi.

”Nëse ata kanë gjetur lumturinë atëherë edhe unë ua uroj”, ka thënë Trixa asokohe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *